Vuokrausehdot

Vuokrausehdot ja ohjeet

Asuntojen avaimet ja käyttöopastus

Kun olemme vastaanottaneet teille toimittamamme asiakastietolomakkeen allekirjoitettuna, suunnittelemme aikataulun niin, että saatte avaimet heti saavuttuanne talolle. Asunnossa on talonkirja, jossa on ohjeita ja vinkkejä lomanne onnistumiseksi. Espanjan viranomaiset edellyttävät, että matkustajatietonne ilmoitetaan heille. Toimitamme sitä varten teille lomakkeen ennen saapumistanne. Huvilaan ei saa majoittua useampia henkilöitä, kuin se määrä jolle asunto on rekisteröity.

Vaihtopäivä

Asunto vastaanotetaan saapumispäivänä klo 16. Asunto luovutetaan lähtöpäivänä klo 12. Poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista on sovittava aina erikseen etukäteen.

Maksut ja maksuperusteet

Varauksen vahvistamiseksi peritään 200€ varausmaksu, joka hyvitetään kokonaisvuokrasta. Varausmaksua ei palauteta mikäli vuokraaja ei käytä varaustaan. Loppuosa vuokrasta maksetaan 30 päivää ennen vuokra-ajan alkamista. Samassa yhteydessä maksetaan 120€:n panttimaksu sähköstä (jos eritelty) ja siivouksesta. Panttimaksusta palautetaan ylimääräinen osa vuokra-ajan jälkeen asiakkaan ilmoittamalle tilille. Kokonaisuudessaan maksettua vuokraa ei palauteta, mikäli vuokraus peruutetaan tai asiakas jättää vuokrauksensa käyttämättä.

Sähköstä peritään 0,29€/kwh suuruinen kulutusmaksu, jollei se kuulu vuokrauksen hintaan. Loppusiivouksen hinta on tuntiperusteinen (15€ / tunti ).

Asuntoihin on saatavissa ylimääräisiä lasten matkasänkyjä ja syöttötuoleja hintaan 20€/ setti.

Vuokralaisen toiminnasta johtuen rikkoutuneista tavaroista sekä vioittuneista pinnoista ja huonekaluista peritään uushankintakulujen verran korvauksia.

Mikäli vuokraus joudutaan perumaan vuokranantajan eli huvilan omistajan toimesta, vastaa siitä vuokraajalle aiheutuneista kustannuksista huvilan omistaja. Aurinkolomalle.fi ei ole sivustolla listattujen kohteiden omistaja ja näin ollen toimii ainoastaan välittäjänä. Vuokranmaksu tapahtuu omistajan tilille, joten Aurinkolomalle.fi ei ole vastuussa taloudellisista tai muista menetyksistä joita voi kohdistua vuokralaiselle.

Aurinkolomalle.fi ei vastaa ”Force majeure” eli ylivoimaisesta esteestä johtuvista peruutuksista.

Asunnon kunto ja käyttö

Asunnot vuokrataan toimintakunnossa ja siivottuna ammattilaisten toimesta siisteinä. Liinavaatteita ja pyyhkeitä on asunnon kuvauksessa mainitulle rekisteröidylle henkilömäärälle. Ylimääräisistä liinavaatteista on sovittava erikseen. Pääsääntö vuokrattaessa on, että asunto palautetaan samassa kunnossa ja samoilla varusteilla kun se oli vuokrattaessa.

Asunnoissa on jonkin verran tarvikkeita, kuten pesuaineita, mausteita, talous- ja wc-papereita, ym tarvikkeita käyttöä varten. Asukkaan tulee hankkia käyttämiensä tarvikkeiden tilalle korvaavat tuotteet.

Huviloihin ei saa tuoda eläimiä.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Asuntoyhtiössä tulee välttää melua kello 24-07 välisenä aikana.

Katso myös asuntojen kuvauksen yhteydessä mahdollisesti olevat erityisehdot.

Viranomaisviitteet

Asiakasietoja säilytetään viisi (5) vuotta EU:n tietosuoja-direktiivissä 95/46/EY määritetyllä tavalla.

Asiakastietokyselyvastuu perustuu Espanjan lakiin: ”La Recogida y tratamiento sa hará acuerdo con Ley Orgánica 15/1999, de 13 diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal y al amparo de lo dispuesto en el articulo 12.1 de Ley Orgánica 1/1992 de 21 de febrero, sobre Protección de la Seguridad Ciudadana.”